vineri, 24 februarie 2017

Anul acesta meriti sa te distrezi din plin intr-un sejur in Algarve


Portugalia este una dintre cele mai populare destinatii de vacanta in acest an, motiv pentru care un sejur in Algarve este la mare cautare, oferind conditii grozave pentru toate tipurile de turisti, de la distractie, la cultura, gastronomie, istorie si nu numai. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, in special daca se comanda un pachet din timp, iar turistii cu siguranta ca nu vor fi dezamagiti de ceea ce ii asteapta.



Tavira

Aproape de coasta estica din Algarve se regaseste Tavira, unul dintre cele mai frumoase orase ale regiunii. Amplasat pe ambele maluri ale raului Gilao, aceasta este o destinatie populara in randul iubitorilor de istorie, intrucat orasul a fost construit initial de catre romani, in timp ce forma actuala a fost finisata de catre mauri, care au ridicat un castel impunator pe malul raului, ce poate fi vizitat si astazi. Arhitectura cladirilor este unica pentru aceasta parte a Portugaliei, insa vizitatorii au la dispozitie si 21 de biserici pe care le pot vizita, cele mai grozave fiind amplasate in centrul vechi, insa nu trebuie ratat nici podul elegant ridicat in secolul al 17-lea. In plus, nu trebuie omise nici plimbarile cu diferite ambarcatiuni pe rau, fiind o activitate grozava, similara cu experienta promisa in Venetia.



Vilamoura

Cei care aleg un sejur in Algarve si isi doresc sa aiba parte de cele mai bune conditii, cu siguranta trebuie sa se cazeze in Vilamoura. Aceasta destinatie este grozava pentru familiile cu copii intrucat sunt propuse numeroase activitati, incepand de la practicarea sporturilor acvatice, la explorarea orasului sau a unor atractii precum gradinile botanice si zoologice sau parcurile acvatice. Nici iubitorii de istorie si cultura nu vor fi dezamagiti, deoarece pot vizita mai multe complexuri antice, de la ruine romane din secolul al 2-lea, la muzee, galerii de arta, dar si foarte multe biserici.

sâmbătă, 11 februarie 2017

E mult mai comod sa achizitionezi online ghete de dama


Anul 2016 a adus o serie impresionanta de modele de incaltaminte atat pentru doamne, cat si pentru domnisoare, iar in 2017 se merge pe aceeasi linie, insa cu mici modificari. Designerii au observat ca femeile indragesc ghetele, fie ca sunt simple sau cu diverse imprimeuri sau aplicatii. Pe langa faptul ca sunt comode, acestea ajuta sa va protejati de temperaturile scazute de afara si de umezeala.



Pentru primavara, optati pentru modele de ghete dama online fara blanita, doar cu o captuseala subtire si trebuie sa aveti in vedere faptul ca marea majoritate a designerilor nu pun atat de mult accentul pe comoditate, iar doamnele fac un compromis in favoarea unui aspect in trend. Bineinteles ca este gresita o astfel de parere, iar pe internet gasim o multime de ghete dama online care cu siguranta sunt accesibile la pret, arata bine si se potrivesc de minune piciorului fiecarei persoane.

Cum ne alegem incaltamintea?

In general totul se bazeaza pe stil, iar designerii creeaza cele mai inedite combinatii, insa problema apare atunci cand nu stiti ce vi se potriveste. Incaltamintea nu trebuie aleasa numai in functie de tendinte, ci mai degraba tinand cont de hainele pe care le aveti in dulap si de gusturile dumneavoastra. Nu uitati ca atunci cand va creati un outfit, imaginea finala trebuie sa fie in acord cu personalitatea pe care o aveti si prin urmare, sa va faca sa va simtiti bine.



Care sunt modele acestui sezon?

In perioada urmatoare de primavara, exista mai multe modele de ghete dama online din care puteti alege, dar cele mai indragite sunt cele negre, lacuite si cu o platforma supradimensionata. Pe langa faptul ca va inalta, fara a avea tocuri si fara a va simti incomod, acest tip de incaltaminte va atrage toate privirile celor din jurul dumneavoastra si vor completa perfect orice look.