duminică, 22 octombrie 2017

Personalizeaza-ti masina


Multi soferi se intereseaza de personalizari auto si bineinteles ca se gasesc foarte multe optiuni, pentru toate nevoile si preferintele, insa majoritatea implica costuri ridicate. Totusi, serviciul de colantari devine din ce in ce mai popular, pentru ca aduce cateva avantaje esentiale, precum si un raport calitate – pret ideal.
Pentru toate gusturile
Cu totii stim cat de pretentiosi sunt anumiti soferi si ca intotdeauna isi doresc ca autoturismele lor sa se diferentieze in trafic, astfel ca acest serviciu este potrivit din acest punct de vedere, intrucat sunt disponibile nenumarate solutii. Autocolantele pot fi de mai multe tipuri, incepand de la cele mai cautate, care imita vopseaua obisnuita, la cele mate sau albul perlat care e ideal pentru sedanuri.
Preturi bune
Totusi, poate ca cel mai important avantaj e reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind de ajuns un buget de circa 1.200 de lei pentru a colanta in intregime o masina de dimensiuni medii. In acelasi timp, alternativa vopsirii presupune un buget de minim 5.000 de lei, dar si o procedura mult mai complicata, ce se desfasoara pe parcursul catorva zile.
Procedura rapida
Pentru personalizari auto precum colantari se aloca circa 15 minute pentru fiecare element colantat, ceea ce presupune ca toata masina poate fi gata in doar cateva ore. Cu alte cuvinte, soferii pot lasa masina dimineata la colantat, iar dupa amiaza se vor bucura de noul aspect al acesteia, totul fiind foarte simplu si rapid.
Durata de viata

Aceasta difera in functie de tipul de autocolant ales, pentru ca unele se prezinta in conditii optime chiar si 5 ani, in timp ce altele rezista pana la 2 ani, insa, bineinteles, preturile sunt pe masura. Asadar, cine isi doreste o calitate superioara trebuie sa pregateasca un buget mai mare, insa diferentele de pret nu sunt atat de ridicate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu