miercuri, 17 ianuarie 2018

Care este cea mai potrivita solutie pentru pardoseala?


Exista o multime de spatii mai speciale ce impun diferite cerinte, precum cele din domeniul medical, unde nevoile sunt deosebite si este important sa fie respectate mai multe reguli. De exemplu, oricine poate apela la un covor de la DHN, intrucat acesta se potriveste in diferite conditii, chiar si in cele mai riguroase medii.

Pentru orice mediu
Asadar, acesta este ideal in mai multe spatii, atat in spitale, centre medicale si diferite tipuri de cabinete, dar si in laboratoare, clinici, institutii educationale, cladiri de birouri, centre comerciale sau chiar si in mijloace de transport.

Personalizare
De asemenea, covorul de la DHN poate fi personalizat in mai multe moduri pentru a multumi pana si pe cei mai pretentiosi, astfel incat sa se potriveasca pana la cele mai mici detalii in toate spatiile.

Care sunt cele mai importante cerinte
In primul rand, este esential ca un covor de acest tip sa fie rezistent in fata bacteriilor, pentru ca cei sufera de alergii sau probleme respiratorii sa nu aiba de suferit. In al doilea rand, este ideal ca suprafata sa fie antiderapanta, pentru a asigura toata aderenta necesara atunci cand se desfasoara orice activitate.

Totodata, proprietatile asigurate nu trebuie sa se piarda pe parcurs, ci pastrate de-a lungul timpului, in timp ce durata de viata ar trebui sa fie de minim 20 de ani. Mai mult, podeaua trebuie sa izoleze bine din punct de vedere termic si fonic, sa reziste in fata zgaraieturilor pentru a nu capata un aspect inestetic si, foarte important, trebuie sa reziste la contactul cu diferite substante chimice.

Preturi foarte bune
Cine alege covor de la DHN se bucura si de preturi accesibile pentru toate buzunarele, alaturi de cele mai bune servicii, astfel ca aici poate fi luata cea mai buna decizie, indiferent de cerintele impuse sau de preferinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu