joi, 1 februarie 2018

Asigura viitorul copilului tau


Merita sa vezi oferta Stemsure intrucat celulele stem devin din ce in ce mai folosite in ziua de azi intrucat asigura multe avantaje, motiv pentru care merita sa te informezi despre procedura de recoltare a acestora. Totul e foarte simplu si se pune in aplicare imediat dupa nastere, iar acestea se diferentiaza de celelalte celule prin faptul ca pot fi conservate si au niste proprietati benefice, care in anumite situatii ajuta la regenerarea altor tesuturi din organism.

In schimb, este important sa se stabileasca faptul ca exista 2 categorii principale, adulte si embrionare. Acestea din urma se diferentiaza prin faptul ca au posibilitatea de a da nastere si altor tesuturi, pe cand cele embrionare sunt folosite in cazuri mai limitate. Unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca in cazul celulelor stem compatibilitatea este de 100% in cazul copiilor, motiv pentru care exista toate sansele ca cei mici sa se vindece si de 50% in cazul altor membri ai familiei, ceea ce presupune ca stocarea celulelor intr-o banca speciala merita luata in calcul pentru asigurarea sanatatii celor dragi.

Recoltare
Procedura de recoltare este foarte simpla si se efectueaza imediat dupa nastere, cand ramane o cantitate importanta de sange de la cordonul ombilical si pana la placenta, aceasta fiind o zona intens vascularizata. De regula, acest sange care este bogat in proprietati benefice este aruncat dupa nastere, motiv pentru care se iroseste, pe cand ar putea fi foarte util intr-o multime de situatii.

Afectiuni combatute
Daca vezi oferta Stemsure vei constata ca tratamentele propuse sunt ideale pentru a combate o multime de afectiuni complicate care in alte situatii ar fi impus niste tratamente mai dificile care nu pot garanta un rezultat astept. Printre acestea pot fi amintite diabetul, mai multe afectiuni autoimune, artrita, scleroza, Parkinson, Alzhaimer si multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu