luni, 8 iulie 2019

Am descoperit astazi ceva foarte util


Din ce in ce mai multe persoane trec prin operatia de apendicita, iar necunoscutele despre aceasta afectiune sunt din ce in ce mai multe, mai ales ca exista numeroase zvonuri si mituri legate de aceasta.

In acest articol vom lamuri toate miturile si vom afla adevarul despre apendicita.In primul rand, apendicita este o inflamatie a apendicelui, un mic organ care se afla in imediata apropiere a intestinului gros.Apendicita poate fi septica, adica insotita de puroi sau aseptica, acuta sau cronica.
Exista probabilitatea, ca in urma unei alimentatii nesanatoase, apendicele sa creasca in volum si sa acumuleze mult lichid ce nu este drenat corespunzator si care poate duce la dureri abdominale intense sau la infectii care pot favoriza aparitia peritonitei, ce poate fi fatala.

Inflamatia apendicelui apare de regula intre 10-30 de ani, iar femeile sunt mult mai expuse acestei afectiuni in comparative cu barbatii.

Simptomele inflamatiei apendicelui constau in durere localizata initial in partea superioara a abdomenului, lipsa poftei de mancare, febra, stari de greata si scaun diareic sau constipativ.Recomandarea medicala este de a extirpa apendicele pentru ca odata inflamat si daca nu este extirpat la momentul potrivit poate interveni necroza apendicelui provocand ulterior peritonita care poate fi insotita de septicemie, care este de fapt, o infectie generalizata la nivelul intregului organism.Odata instalata septicemia, aceasta poate fi fatala.

Cauzele cele mai frecvente de aparitie a apendicitei sunt fecalitii, viermii intestinali, limfadenita si intr-o masura mult mai mica, samburii din fructe si legume.Fecaliti sunt de fapt niste pietre, alcatuite din materii fecale si minerale, practice acestia se formeaza la persoanele care sufera de constipatie cronica, aceasta traducandu-se printr-un aport scazut de fibre la nivel intestinal.

In acest articol aflam adevarata legatura dintre seminte si apendicita explicate de Bogdan Ivanescu.
Semintele de floarea-soarelui consumate cu coaja, cat si samburii din fructi si legume nu sunt principala cauza a apendicitei.

Seminţele de floarea-soarelui mâncate cu coajă şi sâmburii din fructe şi legume sunt principala cauză a apendicitei. Semintele, samburii si alte componente dure ale fructelor si legumelor ajung in tractul digestiv si se calcifiaza, pe parcursul timpului ducand la un blocaj al intestinului gros.Ulterior apar inflamatiile mucoasei apendicelui din cauza bacteriilor care se acumuleaza.Din aceste motive se recomanda consumul frecvent de alimente bogate in fibre, cum sunt, cerealele integrale, condimentele, semintele de in, ovaz, nuci, fasole, linte, dovlecei, conopida, varza, broccoli, mere, pere, portocale, banane, care au capacitatea de a stimula tranzitul intestinal si de a favorize eliminarea materiilor fecale in totalitate.Astfel, va scade riscul de inflamatie a colonului si ulterior, a apendicelui.

Puteti afla mai multe din urmatorul videoclip Doctormit:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu