sâmbătă, 5 octombrie 2019

Iata de unde poti cumpara glucometre


Nu are nici un fel de importanta care este natura unui cabinet medical, fie de medicina de familie, de chirurgie sau de ginecologie, ceea ce este important este siguranta pacientilor de la care nimeni nu trebuie sa faca derogare. Aceleasi conditii stricte in ceea ce priveste igiena trebuie aplicate si in saloanele de infrumusetare care ofera servicii de coafura, frizerie, cosmetica, manichiura sau pedichiura, inclusiv in studiourile in care se realizeaza piercinguri si tatuaje.

Curatarea, dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor, instrumentelor, echipamentelor si accesoriilor, utilizarea unor consumabile medicale de calitate si folosirea instrumentarului medical pana la limita uzurii sale, toate acestea sunt reguli care trebuie respectate si care nu pot fi negociate. Ca toate acestea se fie posibile trebuie doar sa dai clickaici pentru detalii avand in vedere ca magazinul online MedAZ va pune la dispozitie tot ce aveti nevoie pentru a putea presta un serviciu de calitate. Chirurgia este segmentul de activitate medicala unde trebuie acordata cea mai mare atentie in ceea ce priveste siguranta pacientului si care prezinta cele mai mari riscuri de contaminare atunci cand nu sunt respectate cu strictete normele de igiena si calitate, mai ales in conditiile in care infectiile nosocomiale continua sa existe si sa creeze mari probleme.

Manevre simple, cum ar fi recoltarea de analize de sange sau manevre in care consumabile medicale cum ar fi trusele de perfuzie, sondele urinare, seringile, acele sau branulele pot fi factori ai unor infectii cu potential letal atunci cand nu sunt utilizate corespunzator.


In situatia in care sterilizarile nu sunt corecte sau complete in ceea ce priveste intrumentarul, depozitarea si transportul se face in regim neadecvat in ceea ce priveste deseurile infectioase, toate acestea sunt factori periculosi pentru sanatatea oricui. Toate acestea sunt explicate frecvent prin lipsa de bani, dar aceasta nu este o scuza si nu are nici un fel de justificare solida deoarece in comertul online exista resurse de consumabile medicale la preturi avantajoase, asa cum este cazul si la MedAZ. Daca ne dorim sa asiguram servicii sigure si eficiente, totul porneste de la interesul acordat sanatatii si sigurantei pacientului pana la respectarea celor mai inalte standarde de calitate.

Mai mult decat atat, pacientii din zilele noastre sunt atenti la orice detaliu, isi cunosc foarte bine drepturile si nu accepta nici un fel de compromis atunci cand vine vorba de sanatatea si siguranta lor, cu atat mai mult cand este vorba de sanatatea proprie, a cuiva drag sau mai ales daca pacientul este platitor de asigurari, acesta va avea pretentia si dreptul de a beneficia de servicii medicale de calitate.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu