vineri, 30 martie 2018

Am constientizat cat de importanta este sanatatea mea


Conform statisticilor, afectiunile respiratorii sunt cele mai periculoase dupa cele cardiovasculare, astfel ca anual duc la moartea a milioane de oameni in orice parte a globului, motiv pentru care este important ca oricine sa cunoasca simptomele principalelor boli pentru a fi luate masurile adecvate inca de la primele semne.

Ai grija de sanatatea ta
Cu alte cuvinte, este esential ca oricine sa mearga ocazional la consultatii pneumologie intrucat exista cateva proceduri simple prin care pot fi diagnosticate afectiunile, urmand ca mai apoi sa fie alcatuit tratamentul adecvat. Citeste mai multe si despre serviciile celor de la DoctorAcasa care presupun deplasarea unui specialist pana la domiciliul pacientilor, astfel incat acestia sa se bucure de cele mai bune conditii.

Spirometria
Spirometria este cea mai comuna investigatie din aceasta ramura a medicinei, fiind foarte simpla si se recomanda efectuarea periodica a acesteia, in special in cazul celor trecuti de prima tinerete si celor care se expun factorilor de risc. Avantajul este ca procedura se desfasoara in decurs de numai cateva minute, iar rezultatele sunt gata imediat.


Factori de risc
Exista mai multi factori de risc, astfel ca aceste consultatii sunt recomandate in cazul fumatorilor, dar si celor care au sesizat dificultati in respiratie in ultima perioada. De asemenea, atunci cand urcarea scarilor incepe sa devina o povara si apar dificultati de respiratie, precum si atunci cand scade considerabil rezistenta la efort, este important ca pacientii sa apeleze la specialisti. Si tusea poate fi un semn al problemelor, dar si respiratia suieratoare, insa un alt factor de risc este si in cazul pacientilor care simt ca nu se oxigeneaza la fel ca inainte sau cei care au urmat un tratament pentru o afectiuni a plamanilor. Nu in ultimul rand, tusea puternica chiar si atunci cand pacientii nu sun raciti sau senzatia de disconfort, ori durerile aparute in momentul respiratiei ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma pentru oricine, asa ca este esential sa se apeleze la serviciile celor de la DoctorAcasa.

De respectat
Medicii aduc cateva recomandari pentru asigurarea sanatatii, asa ca citeste mai multe despre sfaturile acestora: este important sa se renunte la fumat si sa fie efectuate activitati fizice in fiecare zi, insa nu trebuie omisa nici adoptarea unei diete echilibrate. Mai mult, nu trebuie sa lipseasca consultatii la specialist pentru ca acestea reprezinta singura modalitate prin care problemele pot fi tinute la distanta.

Cele mai bune conditii
Serviciile celor de la DoctorAcasa se desfasoara la domiciliul pacientilor, astfel incat acestia au parte de cele mai bune conditii, se simt in largul si nu mai sunt nevoiti sa piarda timpul si sa se deplaseze pana la spital sau la cabinete pentru a urma procedurile prin care pot fi depistate diferite probleme.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu