duminică, 1 aprilie 2018

Planuieste botezul copilului tau


Botezul reprezinta unul dintre cele mai deosebite evenimente din viata tinerilor parinti, iar acesta trebuie planuit cu minutiozitate pentru ca totul sa iasa ca la carte. Asadar, atat parintii, cat si nasii au o responsabilitate mare, fiind foarte multe detalii care trebuie puse la punct intrucat acestea sunt cele care fac diferenta. Cu alte cuvinte, oricand se pot comanda de la Andini trusouri botez care nu au cum sa lipseasca din cadrul unei astfel de ceremonii.

Trusoul pentru botez este un set care cuprinde mai multe elemente, fiecare dintre acestea avand un rol bine stabilit, incepand cu panza de mir alba care este utilizata de preot imediat dupa ce copilul este scos din cristelnita, iar aceasta poate fi de mai multe tipuri, in functie de preferinte. Totusi, este ideal ca panza sa fie dintr-un material de calitate pentru a absorbi foarte bine umezeala, iar pentru personalizare se poate broda. In al doilea rand trebuie sa fie alese niste hainute speciale pentru botez si, din nou, aici totul tine de preferinte. Unii parintii isi doresc sa respecte traditia pana la cele mai mici detalii, caz in care aleg hainutele de culoare alba, in timp ce altii prefera sa aiba parte de mai multa flexibilitate si se orienteaza catre alte culori deschise. O alta optiune este reprezentata de optarea pentru costumele populare.


Lumanari, prosop si sapun
Din cadrul trusourilor nu au cum sa lipseasca lumanarile, alaturi de prosop si sapunul folosit de preot, iar fiecare dintre acestea pot fi decorate si personalizate in diferite moduri pentru a multumi pana si pe cele mai pretentioase persoane. De asemenea, decizia cu privire la acestea poate fi luata si in functie de simbolistica culorilor, albul semnalizand puritatea, in timp ce rosul este asociat intotdeauna cu vitalitatea, albastru este un semn al pacii, in timp ce verdele se asocizeaza cu bogatia. Sapunul este personalizat mai rar, insa daca se doreste acest lucru este posibil, fiind folosit de catre preot inainte ca cel mic sa fie spalat in cristelnita, urmand ca sticluta cu mir sa fie utilizata pentru sfintirea copilului.

Alege si o cutie
Totodata, cine comanda de la Andini poate alege si o cutie pentru trusoul de botez, astfel incat setul sa fie complet, iar optiunile sunt foarte variate, pentru toate nevoile si preferintele. Cu alte cuvinte, cutia nu face parte din set si poate fi optionala, insa este ideala in cazul in care parintii intentioneaza sa mai foloseasca setul si in viitor pentru ca toate componentele pot fi pastrate in cele mai bune conditii. Si la capitolul cutii exista o multime de posibilitati, intrucat acestea pot fi de mai multe tipuri, rotunde, patrate, cubice si nu numai, iar clientii le pot personaliza daca doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu