vineri, 20 aprilie 2018

Trebuie sa mergem la ortoped nu doar cand ne lovim



Ortopedia este acea ramura a medicinei care se concentreaza pe studierea, identificarea si tratarea problemelor de la nivelul muschilor si oaselor, iar multe persoane sunt de parere ca trebuie sa se prezinte la ortoped doar atunci cand se confrunta cu o problema, in timp ce altii aleg sa isi gestioneze problemele prin administrarea a diferite tratamente pe cale orala. In schimb, acestea din urma pot doar sa amelioreze temporar simptomele, motiv pentru care este esential sa se apeleze la specialisti pentru ca durerea sa nu mai reprezinte o problema. Cu alte cuvinte, se recomanda ca macar o data pe an sa se mearga la consultatii ortopedie pentru a putea fi identificata orice problema inca din fazele incipiente.

Necesitatea unui consult
Pacientii ar trebui sa se prezinte la specialist in diferite conditii, dar in special atunci cand se confrunta cu dureri cronice la nivelul musculaturii sau articulatiilor, atunci cand incheieturile sunt deformate, cand statul in picioare reprezinta o problema din cauza durerilor de spate, atunci cand apar accidente la nivelul oaselor, fie atunci cand articulatiile se inflameaza. Astfel, in functie de situatia prezentata se va pune diagnosticul, urmand ca mai apoi sa fie alcatuit planul adecvat.

Simplu si rapid
Consultatiile sunt simple si, de regula, incep cu un scurt interviu pentru ca medicul sa isi poata face o parere cu privire la situatia prezentata, iar printre intrebarile de baza se numara simptomele experimentate, prima data cand a fost sesizata prezenta acestora, daca sunt urmate diferite tratamente, care este trecutul medical personal si al familiei. Ulterior urmeaza examinarea fizica pentru eventuala identificare a semnelor problemei, de la inflamatii, lovituri, infectii, iar in cazurile mai complexe este nevoie de o consultatie mai amanuntita. Astfel, tratamentul adecvat este planuit in functie de fiecare caz in parte, iar acesta poate sa difere, de la administrarea a diferite medicamente si pana la interventii chirurgicale.

Bucura-te de mai mult confort
Multi pacienti se pot afla in imposibilitatea de a se deplasa la consultatii ortopedie, iar pentru evitarea situatiilor neplacute este mult mai simplu sa se apeleze la serviciile celor de la DoctorAcasa ce presupun ca medicii sa se deplaseze pana la domiciliul pacientilor. Asadar, acestia din urma au parte de mai mult confort si nici nu mai sunt nevoiti sa se confrunte birocratia si problemele prezentate de sistemul medical. Totodata, aceasta este o modalitate ideala prin care cei mai anxiosi pot scapa de problema lor si pot ajunge sa se simta mult mai comod. Procedurile din ziua de azi sunt foarte sigure, simple si rareori implica durere, motiv pentru care nu sunt motive intemeiate pentru care ar trebui sa existe teama de a merge la medic, iar la DoctorAcasa totul este foarte simplu, comod si rapid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu